Svalare


Det verkar som om det kommer kunna bli lite svalare idag. Sista tre dagarna har det varit varmt i Stockholm. Helt okej, men inomhus i mina föräldrars lägenhet är det nästa olidligt varmt. Vi har haft temperaturer inomhus som passerat +30.

Efter den långa och kalla vintern så är det skönt med en varm sommar, men inte till vilken pris som helst. Denna värme inomhus är allt annat än skön. Knappt kunnat sova en hel natt utan att vakna sjöblött av svett.

Vi har inte gjort så mycket, man har helt enkelt inte riktigt orkat. Vi har i alla fall varit på bio två ggr. Först såg vi Eclipse, igår såg vi Prins of Persia. Två helt klart godkända filmer.

Vi har naturligtvis varit inne i NewYorker i Kista Gallerian, såg några fina skjortor, men det var Slim Fit och där är jag definitivt inte ännu. Så hör och häpna det vart inget köp på NewYorker.

Idag skall vi till Gustavsberg och träffa lite vänner, sedan blir det nog av att åka hem. Tänkte ta en annan väg och visa Maria en ny väg som hon inte åkt ännu. Få se om det ej blir för sent bara.

I och med att det är onsdag så har väl halva tiden av Stockholmsbesöket blivit avverkad. Vi åker nog hem på måndag, hoppas det är fint väder hemma. Det har tydligen regnat och åskat enda sedan vi lämnade Torsby. Blir det bra väder så vill jag nog åka till Sirsjön för att sola och bada.

Lämna en kommentar